cum s-a născut picabu • showroom-ul

picabu showroom

Am început să construim brandul Picabu la începutul lunii decembrie, în 2015, şi am fost îndeajuns de norocoşi ca toate să curgă de la sine. E aproape ca şi când Picabu trebuia să existe în universul fashion. Prima clipă când am simţit asta a fost când am găsit spaţiul unde să ne facem damblaua. Iar mai apoi, când Sânziana Pop (Visuell.ro) a încheiat amenajarea spaţiului şi Picabu şi-a căpătat cel mai special atribut – căldura.

Strada Colţei este unul din cele mai aparte locuri pe care le-am descoperit în Bucureşti. Dacă nu aţi citit deja micuţa descriere din pagina de Contact, aflaţi că atelierul şi showroom-ul Picabu se află la câţiva paşi de Piaţa Rosetti, pe strada Colței 25. În jargonul zonei, suntem în regiunea botezată “Brooklyn”, pentru că străduțele sunt pline de afaceri tinere, creative, mici baruri hip și cluburi cool, care fac vecinătatea noastră foarte frumoasă.

Mai trebuie să ştiţi că nu ne-am fi dorit să amenajăm spaţiul cu nimeni altcineva decât Sânziana. Îi urmărim cu admiraţie, consecvenţă şi poftă proiectele, iar când i-am dat în grijă amenajarea, mai mult de o listă cu item-uri de care aveam nevoie nu i-am oferit. Ne-am lăsat pe mâna ei complet. Iar încrederea pe care am avut-o în munca ei a dat cele mai frumoase roade.

Hol

Showroom Picabu

Showroom Picabu

Perete

Detaliu

Detaliu

Birou

Cabina de probă

Showroom Picabu

Găsiţi mai multe fotografii cu showroom-ul Picabu pe Visuell.ro, aici.

*** Fotografii de Cătălin Georgescu

Save

Posted in jurnal picabu. Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *